Typify is een creatief internetbureau

Typify is een internetbureau

van strategie tot productie

in Den Haag en Amsterdam
met 20 internetspecialisten
en gecertificeerd Google Partner
Wij herdefiniëren de manier waarop merken zich verbinden aan mensen en creëren zo momenten van betekenis. We doen dit alles vanuit intense passie, inzicht en met gedegen ervaring. Ongeacht het kanaal, medium of de technologie scheppen we een verbazingwekkende digitale ervaring.

Ons werk spreekt voor zichzelf

Meer pizzabezorgers voor Domino's

In de toekomst zal Domino’s Pizza robots gebruiken om pizza’s te bezorgen. Tot die tijd heeft Domino’s pizza voldoende bezorgers nodig die op hun scooter of fiets de stad doorkruizen. Om meer nieuwe werknemers aan te trekken, hebben we een apart Drupal-platform, ‘Domino’s Job’s, ontwikkeld.

Redesign met internationaal karakter

Instituut Clingendael heeft een online ambitie die past bij het internationale karakter. Met de nieuwe Clingendael website lanceerden we een nieuwe digitale wereld die eenheid uitstraalt en in een oogopslag duidelijk maakt wat Clingendael doet. En belangrijker nog, wat ze kunnen betekenen voor de bezoeker.

Moderne e-commerce omgeving

Van Gils staat sinds 1948 bekend om zijn stijlvolle pakken. Nu mannen ook steeds meer online shoppen, werd het tijd voor een moderne e-commerce omgeving.

Maak met ons een vliegende start
Ik ga akkoord met het privacy statement