Terug naar overzicht

Masquelier's

Een gezonde nieuwe look
120%
More sales
2021
Located
3+
Sites
Background Thumbnail
Image
masqueliers bg
Vimeo ID
825845008
Foreground Thumbnail
Image
masqueliers fg
Client Name
Masquelier's
Higher
On

Client

De producten van Masquelier's bevatten een van de krachtigste antioxidanten: OPC. Deze voedingssupplementen versterken vitamine C en vitamine E en kunnen worden ingezet bij een verminderde doorbloeding, een verhoogde stofwisseling of ontstekingen.

Problem

Medische middelen dienen aan strikte voorschriften te voldoen. Deze variëren per land. Om wereldwijd aan de eisen te voldoen is Masquelier’s altijd erg voorzichtig geweest met de online inspanningen.

Solution

Onze Drupal specialisten konden in Drupal 8 een snel en betrouwbaar systeem opzetten om bezoekers van de juiste informatie te voorzien. Een complex algoritme detecteert het land van herkomst van de bezoeker en leidt die naar de juiste website. Bij enige twijfel wordt de bezoeker naar de algemene website verwezen.

We hebben met de verschillende platformen ruimte gecreëerd om het verhaal van Masquelier’s te vertellen, meer bezoekers aan te trekken en de conversie te verhogen. De website van Masquelier’s biedt zakelijke klanten een optimale ervaring in de vorm van bestelgemak en product inspiratie. Een belangrijke stap in de verandering van een webshop als ééndimensionaal verkoopkanaal naar een e-commerce gedreven platform.

 

Vragen?

Pim de Wringer
Team Lead Development