Terug naar overzicht

VandeGrijp

Internationale speler in stalen buizen, palen en maatwerk
120%
More sales
2017
Date
3+
Sites

Client

IJzer met handen breken. VandeGrijp gaat tot het uiterste en zorgt altijd voor het beste resultaat. Een perfecte match voor Typify. Professionals die complexe uitdagingen aangaan en werkbare oplossingen bedenken.

VandeGrijp is een internationaal opererende onderneming, gespecialiseerd in de productie van buizen, buisconstructies en verhuur van leidingsystemen en drijvend materieel voor de on- en offshore markt.

 

Problem

De website voldeed niet meer aan de online ambities van VandeGrijp. Het ontbrak aan duidelijke call-to-actions en de website was niet responsive. Om vindbaar te worden voor prospects was het belangrijk dat de website werd geoptimaliseerd voor zoekmachines. Bij relevante zoekopdrachten binnen de Google zoekmachine moest VandeGrijp topposities behalen. Dit kon alleen als de website navigatiestructuur zich hiervoor verleende.

De nieuw te ontwikkelen website moest mobiel vriendelijk zijn, geoptimaliseerd voor zoekmachines en diverse conversie funnels bevatten.

 

Solution

Voor VandeGrijp hebben wij het webdesign vernieuwd en responsive gemaakt.
De projecten van VandeGrijp zijn toegelicht om een helder beeld te creëren en er is een slim offerteformulier toegevoegd om de conversie te optimaliseren. Een multimedia site waar gebruik wordt gemaakt van videopresentatie om alle aspecten van VandeGrijp te belichten. Het resultaat is een mobielvriendelijke website die niet alleen geoptimaliseerd is voor het genereren van leads, maar ook ijzersterk vakmanschap en uitmuntende kwaliteit uitstraalt.

Vragen?

Pim de Wringer
Team Lead Development