Magento eCommerce

Bij e-commerce denken de meeste mensen aan webshops, maar het is inmiddels veel meer dan een transactie. De processen er omheen, zoals informatieinformatieverstrekking, communicatie, marktonderzoek, betaling, levering en dienstverlening na verkoop zijn net zo belangrijk.

Waar e-commerce ooit het elektronisch bestellen en betalen van producten en/of diensten via het Internet was, vat het nu het hele traject van zakendoen over het Internet samen. Van pre- tot en met after-sales, inclusief alle zakelijke transacties. Denk bijvoorbeeld aan het inrichten en bouwen van website, het bestellen van goederen, contacten onderhouden met leveranciers, overheid en klanten en het opzetten van systemen.

We hebben het tegenwoordig niet meer over webshops. Van een volwaardige oplossing mag tegenwoordig meer verwacht worden dan alleen het ondersteunen van het online kopen.  Daar waar in het verleden vaak nog voor twee oplossing gekozen werd (een website en een webshop), mag je tegenwoordig verwachten dat dit door één oplossing geboden wordt.