Marketing (Google Partner)

Jouw website zo hoog mogelijk in de Google zoekresultaten? Dat snappen wij. Als gecertificeerd Google Partner voldoet Typify aan de eisen die Google aan deze status verbindt. Zo hebben wij meerdere gecertificeerde Google specialisten in dienst. Ook staan wij in direct contact met Google's eigen specialisten. Dit helpt ons bij het verkrijgen van vertrouwelijke informatie uit de Google Search kennisdatabank en extra analytische gegevens van de verschillende doelgroepen.

Niet iedereen kan Google Partner worden. Sinds de komst van het Google Partner programma stelt Google ook bepaalde kwaliteitseisen aan de campagnes op basis van een ‘prestatie-index’. Met behulp van een index worden AdWords accounts die door een bureau worden beheerd, beoordeeld op kwaliteit. Een bureau mag zich pas Google Partner noemen op het moment dat aan de kwaliteitseisen van de prestatie index is voldaan

Om de online marketing van je organisatie zo goed mogelijk uit te laten voren, kies je voor een partner die continuïteit kan bieden bij het beheren van je campagne. Een samenwerking met een Google Partner verzekert deskundig advies van professionals. Onze Google specialisten hebben ruime kennis en ervaring opgedaan bij het beheren van Google AdWords campagnes. Deze expertise zetten zij volledig in om het rendement te maximaliseren.