Mobile apps & websites

Internetgebruikers scannen binnen een paar seconden je website. Blijven of weggaan? In die paar seconden moet jouw organisatie indruk maken. En niet zomaar indruk maken, maar de juiste indruk maken.

Hoe doe je dat?

Dat doe je met het design en de techniek. Deze bepalen samen de beleving op jouw website. De huisstijl bepaalt het imago, de identiteit en de filosofie van jouw bedrijf. Dit zorgt ervoor dat bezoekers een idee krijgen van het bedrijf en waar het voor staat. Als je huisstijl er professioneel en fris uitziet, gaan mensen er onbewust van uit dat dit ook geldt voor de manier van werken en het contact met klanten. De techniek zorgt ervoor dat mensen op de website terecht kunnen komen en dat ze er willen blijven.

Welkom in het digitale tijdperk!

Tegenwoordig zijn de meeste mensen vergroeid met hun telefoon. Website worden ook steeds vaker via een smartphone bezocht. Het wordt dus steeds belangrijker dat een website op alle apparaten werkt en er goed uitziet. Dat klinkt altijd simpeler dan het is, maar daar komt een hoop techniek bij kijken. Techniek die Typify volledig beheerst.

Ook zijn er steeds meer bedrijven die het mobiele tijdperk compleet omarmen en een mobiele app creƫren. Dit vergt behoorlijk wat kennis van interactie en programmeren. Onze developers hebben inmiddels ruime ervaring met het ontwikkelen en ontwerpen van allerlei mobiele apps.

Wil je meer weten over mobiele apps en websites?    Laten we afspreken!