Waarom wireframes niet mogen ontbreken tijdens jouw project

Bij Typify werken we graag met wireframes. Voor aanvang van een project merken we dat er vaak nog wat onduidelijkheid heerst over wireframes. Wat is een wireframe? En waarom mag een wireframe niet ontbreken tijdens jouw project? We leggen het je graag uit. 

Wat is een wireframe?

Bij Typify noeme

Bliksem stage bij Typify

De kinderen kwamen verlegen binnen en werden gevraagd in de vergaderruimte plaats te nemen. Na een introductie over het huidige digitale tijdperk en de drive van Typify, was er tijd voor een vragenronde. Er werden vragen gesteld zoals ‘waarom de naam Typify?’ en ‘wat gaan we vandaag eigenlijk doen?’.

“Een organisatie die een

Een eerlijke prijs voor een advertorial

Advertorials komen regelmatig voor op verschillende sites. Beginnende bloggers die succesvoller worden zullen merken dat bedrijven reclame willen maken via hun weblog. Wij als internetbureau hebben gemerkt dat er nog weleens problemen ontstaan als het gaat om het overeenkomen van de kosten. De site-eigenaren die gevraagd worden advertorials te p

Weten wie jouw website bezoekt met Leadfeeder

De grootste uitdaging voor elk bedrijf is het vinden van leads. Daar begint het mee. Zonder leads zijn er geen klanten, geen inkomsten, geen reden tot bestaan. Helemaal niets. Zonder leads heb je geen bedrijf.

Om eenvoudig leads te verkrijgen zou je moeten weten wie je website bezoekt want 98% van de online bezoekers verdwijnt namelijk