Ontmoet ons team

Ons team is creatief, gemotiveerd en doelgericht. Getalenteerde mensen met uiteenlopende achtergronden, competenties, ideeën en ervaringen.
Cultuur snuiven, knuffelen met diertjes en de hele dag eten doe ik het allerliefst. Wanneer ik aan het koken of eten ben, doe ik dit natuurlijk dansend. Dit alles doe ik graag in stijl, omdat ik stiekem wel een modemeisje ben. Waar ik nog meer van hou? Did I mention food?
Ik ben het trotse baasje van onze kantoorhond Buddy. Als ik in het weekend niet aan het voetballen ben loop ik graag met de kleine viervoeter door het park. Verder speel ik graag spelletjes, alleen moet ik wél winnen!
Wandelen door de natuur of op het strand is een belangrijk element in mijn leven. Terwijl ik ’s winters graag snowboard, rijd ik in de zomer het liefst op de motor door heel Nederland.

Ik heb een passie voor avontuur, daarom probeer ik zoveel mogelijk rond te reizen en nieuwe mensen te ontmoeten in mijn vrije tijd. Je moet van het leven genieten.😎

Denkt in beelden, leeft voor taal, verbinder In de ruimste zin des woords.

 

In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn camera onder de arm op reis. Daarnaast fotografeer ik vooral mijn grootste trots: mijn 2 dochters. Mijn wilde haren ben ik onderweg verloren, maar mijn passie voor online technologie en gadgets is altijd gebleven.

Naast het continu bijleren op school of werk, ben ik het vaakst te vinden op het volleybalveld. Verder hou ik ervan om leuke nieuwe dingen te ontdekken zoals onbekende steden, muziek, talen… Ook nieuwe gerechten weerhouden me er niet van ze uit te proberen, alhoewel ze niet allemaal door mezelf gemaakt zijn.
In het weekend sta ik als voetbaltrainer langs het veld van DONK JO19-1. Ik ga minimaal één keer per jaar desperados drinken in Spanje. Én in mijn vrije tijd probeer ik mijn DJI Spark drone in de lucht te houden. 🚀
Doordeweeks begin ik de dag altijd goed met een kop koffie en in het weekend ga ik vaak met vrienden naar de bar voor een biertje. 🍺
Ik woon met mijn vrouw in Den Haag, onze twee dochters studeren inmiddels en wonen op kamers. Als visueel ingesteld persoon ben ik altijd bezig met wat ik om me heen zie: kleur, vorm, letters, film, design, fotografie, kunst en natuur. Wat me hierin opvalt leg ik direct vast op camera. Ik houd me bezig met design, tekenen en schilderen. Ook op andere creatieve vlakken zoals drummen blijf ik graag leren. En als muziekliefhebber bezoek ik veelvuldig concerten. Als er nog wat tijd overblijft stap ik graag op m’n racefiets en tour door de duinen. Na het weekend ben ik daardoor weer fris en startklaar!
Op zaterdag sta ik langs de lijn van het hockey- of voetbalveld van mijn kinderen. De rest van het weekend ga ik met hun bij voorkeur naar het bos of de duinen voor een lange wandeling. Het bezoeken van pittoreske stadjes met leuke terrasjes is ook iets waar ik niet zonder kan. Mijn vakanties worden off-the-grid gevuld met outdoor activiteiten en culinaire hoogtepunten.
Mijn leven draait om good food, good music & positive vibes. In mijn vrije tijd ben ik veel te vinden in musea’s en vind ik het leuk om nieuwe restaurantjes te ontdekken! Vrijdagavonden vind je mij thuis, dansend voor de spiegel met een stuk pizza in m'n hand.
Mijn ideale werkdag begint met een ritje op de racefiets naar kantoor of afspraak. Als ik vrijaf ben sta ik het liefst met een plank op het water, met of zonder zeil.  Bij voorkeur met mijn gezin, vrienden en zeehond Sanguessuga.
Ook buiten werktijden kan ik geen genoeg krijgen van tekenen. Maar als ik geen pen of potlood in mijn hand heb, vind ik het leuk om een festival te pakken of gezellig met vriendinnen een drankje te doen. Daarnaast doe ik aan roeien, je kunt mij dus regelmatig op de Haagse wateren vinden. Reizen vind ik ook erg leuk, ik heb het liefst altijd een volgende zeiltrip of stedentrip in het vooruitzicht!
Het liefste breng ik mijn tijd door in de bergen in de sneeuw, maar dat is altijd wat lastiger in Nederland. In de tijden dat dit niet mogelijk is zul je mij waarschijnlijk een spelletje zien spelen of zal ik aanwezig zijn bij een concert/muziekfestival
Als ik vrij ben speel ik graag een rondje golf, maar ik ben ook met regelmaat op het voetbalveld te vinden. Daarnaast pak ik zo nu en dan een concertje of festivalletje mee en vind ik het heerlijk om een boek te lezen.
Naast designen heb ik ook een passie voor voetbal. Om te ontspannen en in conditie te blijven, voetbal ik graag met vrienden. Daarnaast blijf ik op de hoogte van de laatste trends op het gebied van design.
Buiten werk ben ik vaak op het volleybalveld of strand te vinden. Daarnaast houd ik ook erg van koken en fotografie. Verder houd ik net als iedereen van reizen, zowel met vrienden als alleen om foto's te maken.
Doordeweeks werk ik hard om mijn kennis te verbreden. In het weekend ben ik te vinden bij het dichtstbijzijnde skatepark, of ben ik thuis een leuke serie aan het kijken.
Naast Typify, andere baantjes en de Universiteit maak ik graag tijd vrij voor vrienden. Ook houd ik (net als iedereen) van koken, maar alleen als het Japans is.
In mijn vrije tijd kijk ik graag naar een wedstrijdje voetbal of darts. Zelf probeer ik waar mogelijk ook een paar uurtjes per week te sporten. Verder heb ik het talent om 10 TV series tegelijk te volgen en heb ik een zwak voor eigenwijze personen.
Ik ben een allemansvriend. Ik hou van mijn roze balletje, hondenbrokken en in het park rennen. In het weekend luister ik graag naar Snoop Dogg. Verder heb ik een hekel aan korte broeken.