Eline

Eline: de energie oplossing voor huurders en woningbouwverenigingen. Het is heel simpel. Verhuurders willen natuurlijk zo efficiënt mogelijk energie leveren, voldoen aan de geldende wetgeving en hun klanten niet te veel rekenen voor energie. Huurders willen niet te veel betalen.

Deze applicatie zorgt voor een duidelijk overzicht van gebruik en efficiëntie van energie binnen wooncomplexen. Waar bestaande spelers in deze markt verre van transparant zijn, zorgt Eline voor duidelijkheid en overzicht.

De Eline applicatie die Typify voor ASG Nederland heeft gebouwd, zorgt op elk moment van de dag voor inzicht in verbruik, rendement en storingen in energielevering. De applicatie ontvangt real-time informatie van vele meters binnen gebouwen en individuele woningen. Met behulp van een big data database wordt iedere 5 secondes al deze informatie verzameld en verwerkt.

Woningbouwverenigingen ontlopen boetes voor het niet voldoen aan de warmtewet, huurders betalen minder voor hun energie en storingen zijn sneller opgelost. Aan alle kanten wordt bespaard!