Masquelier's

De producten van Masquelier's bevatten een van de krachtigste antioxidanten, namelijk OPC. Deze voedingssupplementen versterken vitamine C en vitamine E; en kunnen worden ingezet bij een verminderde doorbloeding, een verhoogde stofwisseling of ontstekingen. 

Medische middelen dienen aan strikte voorschriften te voldoen. Deze variëren per land. Om wereldwijd aan de eisen te voldoen is Masquelier’s altijd erg voorzichtig geweest met de online inspanningen. Gelukkig kon met de hulp van Typify in Drupal 8 een snel en betrouwbaar systeem opgezet worden om bezoekers van de juiste informatie te voorzien. Een complex algoritme detecteert het land van herkomst van de bezoeker en leidt die naar de juiste website. Bij enige twijfel wordt de bezoeker naar de algemene website verwezen.

Typify heeft met de verschillende platformen ruimte gecreëerd om het verhaal van Masquelier’s te vertellen, meer bezoekers aan te trekken en de conversie te verhogen. De nieuwe website van Masquelier’s biedt zakelijke klanten een optimale ervaring in de vorm van bestelgemak en productinspiratie. Een belangrijke stap in de verandering van een webshop als ééndimensionaal verkoopkanaal naar een e-commerce gedreven platform.

#62a5e3
#58585a
#f2f2f2
#000000