Planetary Security Initiative

Klimaatverandering. Een van de belangrijkste onderwerpen als het gaat om de aarde. Het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken lanceerde de Planetary Security Initiative in 2015. PSI biedt een uniek en belangrijk wereldwijd platform voor uitwisseling tussen de belangrijkste belanghebbenden in klimaatverandering, ontwikkelings- en veiligheidskwesties en het verbeteren van duurzame beleidsreacties.

In 2016 is de conferentie van start gegaan en heeft deze gebeurtenis volop aandacht gekregen op het NOS Journaal. De nieuwe website informeert mensen over de conferentie en levert regelmatig updates over nieuwe projecten. Door een constante stroom van nieuwe informatie, worden bezoekers gestimuleerd om terug te komen. Ook biedt de multifunctionele website ondernemers de gelegenheid om een project te delen en discussies te starten.

Vooraf aan het event is de website gebruikt als manier om de conferentie te promoten, informatie te verstrekken en aanmeldingen te registeren. Na het event werd de website ingericht als een manier om feedback te verzamelen. Ook zijn hier alle verslagen en video’s van de conferentie te vinden.

PSI Branding

Het logo van PSI is gebaseerd op een weergave van een wereldglobe. De uiteindes van de cirkelvorm overlappen elkaar als  symbool van een goede internationale samenwerking.
#f0f2f9
#4681cf
#00b3e6
#5a5a5a