Masqueliers OPCs

Masqueliers OPC's, is een online platform voor informatie over OPC's. Hoe ze werden ontdekt, wat ze in planten doen en hoe ze de actieve principes in geneesmiddelen, voedingssupplementen en lichaamsverzorgingsproducten werden. Wat hebben al deze voordelen gemeen en welke invloed heeft dit op je lichaam?

Om dit met de wereld te kunenn delen heeft Typify  het boek van Dr. Jack Masquelier getransformeerd tot een informatieve website. Geïnteresseerden kunnen zich verdiepen in het onderzoek, artikelen terug vinden, op de hoogte blijven van nieuwe bevindingen en meer lezen over de voordelen van OPCs.

Planetary Security Initiative

Klimaatverandering. Een van de belangrijkste onderwerpen als het gaat om de aarde. Het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken lanceerde de Planetary Security Initiative in 2015. PSI biedt een uniek en belangrijk wereldwijd platform voor uitwisseling tussen de belangrijkste belanghebbenden in klimaatverandering, ontwikkelings- en veiligheidskwesties en het verbeteren van duurzame beleidsreacties.

In 2016 is de conferentie van start gegaan en heeft deze gebeurtenis volop aandacht gekregen op het NOS Journaal. De nieuwe website informeert mensen over de conferentie en levert regelmatig updates over nieuwe projecten. Door een constante stroom van nieuwe informatie, worden bezoekers gestimuleerd om terug te komen. Ook biedt de multifunctionele website ondernemers de gelegenheid om een project te delen en discussies te starten.

Vooraf aan het event is de website gebruikt als manier om de conferentie te promoten, informatie te verstrekken en aanmeldingen te registeren. Na het event werd de website ingericht als een manier om feedback te verzamelen. Ook zijn hier alle verslagen en video’s van de conferentie te vinden.

Pharmalead

PharmaLead is het grootste detacheringsbureau voor apothekers en apothekersassistenten. Om beter aan te sluiten bij de ambities van deze marktleider, heeft Typify gewerkt aan een strategische herpositionering en de ontwikkeling van een compleet nieuwe huisstijl en communicatieplan. Dankzij de koppeling met het MySolution CRM systeem is PharmaLead in staat om de toename in sollicitaties vakkundig en snel af te handelen.

PharmaLead wil van Lead Healthcare één overkoepelende website maken met hieronder de merken PharmaLead, Healthcare.work en MediLead als doelgroep websites. Het nieuwe Drupal 8 platform zal Lead Healthcare positioneren als detachering specialist met een oog voor zijn werknemers. Niet enkel aandacht voor de harde afspraken zoals salaris en beschikbaarheid, maar ook ruimte voor een prettige werksfeer, team-uitjes en ontwikkelingsmogelijkheden. Daarnaast krijgen de drie verschillende doelgroepen hun eigen website met een eigen benadering, maar dezelfde onderliggende technologie.

EXIN

Exin is hét exameninstituut van de ICT. Het doel van de nieuwe website was om de verschillende doelgroepen goed te bedienen. Bedrijven worden ondersteund in hun digitale transformatie, werknemers in hun zoektocht naar zelfontplooiing en partners worden voorzien in de benodigde informatie om het dienstenaanbod uit te kunnen breiden.

Door een heldere interface met uitgebreide filteringmogelijkheden worden de verschillende examens beter uitgelicht. Om klanten buiten Nederland te kunnen bedienen zijn de sites internationaal opgezet. Delen van de content zijn vertaald en aangevuld met unieke content voor een specifiek land. Zo sluit de content aan bij de doelgroep. Waar ze ook wonen.

KPSRL

Knowledge Platform Security & Rule of Law (KPSRL) is een online ontmoetingsplaats voor juridische experts gespecialiseerd in conflictgebieden. Om een groter publiek te trekken, het aantal deelnemers te vergroten en relevant webverkeer te laten toenemen, is er een nieuwe website ontwikkeld. Het nieuwe platform biedt de mogelijkheid om publicaties te delen en te doorzoeken. Er is ruimte voor discussies en het beoordelen van artikelen. 

KPRSL heeft een beperkte doelgroep, maar deze is wel internationaal en ontzettend divers. Dankzij onze ervaring met internationale websites en communities heeft Typify een platform neergezet die de betrokkenheid bij KPSRL enorm heeft laten toenemen. 

Van Gils

Van Gils staat sinds 1948 bekend om zijn stijlvolle pakken. Nu mannen ook steeds meer online shoppen, werd het tijd voor een moderne e-commerce omgeving. Online shoppers verwachten tegenwoordig een echte beleving en ons werd gevraagd de nieuwe branding strategie te realiseren en een nieuwe e-commerce omgeving te ontwikkelen. 

Typify ontwikkelde voor Van Gils een responsive e-commerce platform op Drupal, uitgebreid met Drupal Commerce. Dit multichannel e-commerce platform biedt de mogelijkheid om de content en het productaanbod te personaliseren. Zo kunnen promoties worden gecreëerd op basis van klantgegevens zoals historische aankopen en demografische gegevens.

Voor een soepele communicatie van productinformatie is de webshop gekoppeld aan het ERP-systeem en een fulfilment partij. Ook toont het gerelateerde producten en een ‘shop by look’ sectie. Een blog, historische tijdslijn en press clippings en een store locator met kaart is geïmplementeerd om het Van Gils verhaal te kunnen vertellen. Via de B2B shop kunnen aangesloten ondernemers eenvoudig inzicht krijgen in de voorraad, prijzen, collectie, orderverleden en promoties. 

Masquelier's

De producten van Masquelier's bevatten een van de krachtigste antioxidanten, namelijk OPC. Deze voedingssupplementen versterken vitamine C en vitamine E; en kunnen worden ingezet bij een verminderde doorbloeding, een verhoogde stofwisseling of ontstekingen. 

Medische middelen dienen aan strikte voorschriften te voldoen. Deze variëren per land. Om wereldwijd aan de eisen te voldoen is Masquelier’s altijd erg voorzichtig geweest met de online inspanningen. Gelukkig kon met de hulp van Typify in Drupal 8 een snel en betrouwbaar systeem opgezet worden om bezoekers van de juiste informatie te voorzien. Een complex algoritme detecteert het land van herkomst van de bezoeker en leidt die naar de juiste website. Bij enige twijfel wordt de bezoeker naar de algemene website verwezen.

Typify heeft met de verschillende platformen ruimte gecreëerd om het verhaal van Masquelier’s te vertellen, meer bezoekers aan te trekken en de conversie te verhogen. De nieuwe website van Masquelier’s biedt zakelijke klanten een optimale ervaring in de vorm van bestelgemak en productinspiratie. Een belangrijke stap in de verandering van een webshop als ééndimensionaal verkoopkanaal naar een e-commerce gedreven platform.

IPSF

De International Pharmacy Student Federation is opgezet voor én door studenten in de farmaceutische industrie wereldwijd. 

Typify kon putten uit een enorme hoeveelheid ervaring met internationale websites waarbij problemen met culturele, politieke en technische issues overwonnen moeten worden. 

De nieuwe website is gemaakt in het open source Drupal 8 platform. Typify heeft een website ontwikkelt die gelijk duidelijk maakt waar IPSF voor staat. Daarnaast is een compleet systeem opgezet voor uitwisselingsstudenten. De studenten kunnen verzoeken plaatsen, door lokale instanties beoordeeld worden en zelfs aan een studieplek in het buitenland geholpen worden. 

ASG Nederland

Adviesgroep Strategisch Gebouwbeheer is een jonge organisatie die de focus heeft gelegd op integraal energiebeheer voor bedrijven en woningcorporaties. Eenvoudig gezegd, zij zorgen ervoor dat bedrijven alles weten over het energieverbruik, rendement en storingen.

Hoe? Met de Eline applicatie die Typify speciaal voor ASG Nederland heeft gebouwd. Met behulp van Eline kunnen bedrijven en woningcorporaties precies zien wat het energieverbruik is binnen hun gebouwen.

Dat is niet alles. Voor de digitale herpositionering heeft Typify een nieuwe website gebouwd en een content hub toegevoegd.

ASG Nederland weet echt alles over energie en deelt deze kennis ontzettend graag. Als leverancier van duurzame diensten, maar ook als coach die de transitie in energiebeheer in goede banen kan leiden.

Clingendael

Instituut Clingendael heeft een online ambitie die past bij het internationale karakter. Met de nieuwe Clingendael website lanceerden we een nieuwe digitale wereld die eenheid uitstraalt en in een oogopslag duidelijk maakt wat Clingendael doet. En belangrijker nog, wat ze kunnen betekenen voor de bezoeker.  

Voor Clingendael hebben we een open source website ontwikkeld volgens het agile principe. In plaats van een gedetailleerd ontwerp vooraf, leverden onze ontwikkelaars in korte sprints van enkele weken een steeds rijker prototype op.