Ontmoet ons team

Ons team is creatief, gemotiveerd en doelgericht. Getalenteerde mensen met uiteenlopende achtergronden, competenties, ideeën en ervaringen.
Cultuur snuiven, knuffelen met diertjes en de hele dag eten doe ik het allerliefst. Wanneer ik aan het koken of eten ben, doe ik dit natuurlijk dansend. Dit alles doe ik graag in stijl, omdat ik stiekem wel een modemeisje ben. Waar ik nog meer van hou? Did I mention food?
Ik ben het trotse baasje van onze kantoorhond Buddy. Als ik in het weekend niet aan het voetballen ben loop ik graag met de kleine viervoeter door het park. Verder speel ik graag spelletjes, alleen moet ik wél winnen!

Ik heb een passie voor avontuur, daarom probeer ik zoveel mogelijk rond te reizen en nieuwe mensen te ontmoeten in mijn vrije tijd. Je moet van het leven genieten.😎

Sporten, reizen, leuke dingen doen met mijn gezin en vrienden, zijn enkele van mijn bezigheden die ik het liefste doe in mijn vrije tijd. Verder probeer ik de combinatie van werk en gezin zo goed mogelijk te combineren en in balans te houden.
In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn camera onder de arm op reis. Daarnaast fotografeer ik vooral mijn grootste trots: mijn 1 jarige dochter. Mijn wilde haren ben ik onderweg verloren, maar mijn passie voor online technologie en gadgets is altijd gebleven.
Naast designen hou ik  van koken en uit eten gaan, nieuwe culturen ontdekken door te reizen (vooral Azië), kan ik geen minuut zonder muziek en ben ik een serie- en filmliefhebber
In het weekend sta ik als voetbaltrainer langs het veld van DONK JO19-1. Ik ga minimaal één keer per jaar desperados drinken in Spanje. Én in mijn vrije tijd probeer ik mijn DJI Spark drone in de lucht te houden. 🚀
Doordeweeks begin ik de dag altijd goed met een kop koffie en in het weekend ga ik vaak met vrienden naar de bar voor een biertje. 🍺
Ik woon met mijn vrouw in Den Haag, onze twee dochters studeren inmiddels en wonen op kamers. Als visueel ingesteld persoon ben ik altijd bezig met wat ik om me heen zie: kleur, vorm, letters, film, design, fotografie, kunst en natuur. Wat me hierin opvalt leg ik direct vast op camera. Ik houd me bezig met design, tekenen en schilderen. Ook op andere creatieve vlakken zoals drummen blijf ik graag leren. En als muziekliefhebber bezoek ik veelvuldig concerten. Als er nog wat tijd overblijft stap ik graag op m’n racefiets en tour door de duinen. Na het weekend ben ik daardoor weer fris en startklaar!
Uitgaan met vriendinnen, eten en poëzie lezen is wat ik het liefst doe in mijn vrije tijd. Naast mijn passie voor designen heb ik ook een grote liefde voor mode, daarom kom je mij vaak tegen in de winkelstraten.
Op zaterdag sta ik langs de lijn van het hockey- of voetbalveld van mijn kinderen. De rest van het weekend ga ik met hun bij voorkeur naar het bos of de duinen voor een lange wandeling. Het bezoeken van pittoreske stadjes met leuke terrasjes is ook iets waar ik niet zonder kan. Mijn vakanties worden off-the-grid gevuld met outdoor activiteiten en culinaire hoogtepunten.
Mijn ideale werkdag begint met een ritje op de racefiets naar kantoor of afspraak. Als ik vrijaf ben sta ik het liefst met een plank op het water, met of zonder zeil.  Bij voorkeur met mijn gezin, vrienden en zeehond Sanguessuga.
Het liefste breng ik mijn tijd door in de bergen in de sneeuw, maar dat is altijd wat lastiger in Nederland. In de tijden dat dit niet mogelijk is zul je mij waarschijnlijk een spelletje zien spelen of zal ik aanwezig zijn bij een concert/muziekfestival
Als ik vrij ben speel ik graag een rondje golf, maar ik ben ook met regelmaat op het voetbalveld te vinden. Daarnaast pak ik zo nu en dan een concertje of festivalletje mee en vind ik het heerlijk om een boek te lezen.

Als ik in het weekend niet achter de computer zit, dan ben ik wel buiten van het weer aan het genieten. Een heerlijk biertje op een terrasje is voor mij dan niet weg te denken. Omdat het s’ winters helaas toch te koud is voor een terrasje in Nederland ga ik opzoek naar de skipistes.

Ik ben een allemansvriend. Ik hou van mijn roze balletje, hondenbrokken en in het park rennen. In het weekend luister ik graag naar Snoop Dogg. Verder heb ik een hekel aan korte broeken.