Ontmoet ons team

Ons team is creatief, gemotiveerd en doelgericht. Getalenteerde mensen met uiteenlopende achtergronden, comptenties, ideeën en ervaringen.
Hoor je hakken klikken op de gang? Dat ben ik. Een klein modemeisje die zichzelf niet al te serieus neemt. Ik ben dol op reizen (hoe cliché), koken, rondlopen in een knalroze bontjas, met mijn neus in een boek verdwijnen en lachen met de leukste mensen in m’n leven. Waar ik niet zo dol op ben? Stukjes schrijven over mezelf
Ik ben het trotse baasje van onze kantoorhond Buddy. Als ik in het weekend niet aan het voetballen ben loop ik graag met de kleine viervoeter door het park. Verder speel ik graag spelletjes, alleen moet ik wél winnen!

Ik heb een passie voor avontuur, daarom probeer ik zoveel mogelijk rond te reizen en nieuwe mensen te ontmoeten in mijn vrije tijd. Je moet van het leven genieten.😎

In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn camera onder de arm op reis. Daarnaast fotografeer ik vooral mijn grootste trots: mijn 1 jarige dochter. Mijn wilde haren ben ik onderweg verloren, maar mijn passie voor online technologie en gadgets is altijd gebleven.
In het weekend sta ik als voetbaltrainer langs het veld van DONK JO19-1. Ik ga minimaal één keer per jaar desperados drinken in Spanje. Én in mijn vrije tijd probeer ik mijn DJI Spark drone in de lucht te houden. 🚀
Ik ben een nomade by heart. Reizen is naast design en lekker eten mijn favoriete bezigheid. Mijn vorige trip begon in India (voor een kolossale bruiloft) vervolgens ben ik door gereisd naar Thailand (voor de mooie stranden en het stadsleven) en na een 2-dagen lange boottrip geëindigd in Laos (om te water raften, tubben en ziplinen). Voor mijn volgende grote trip staat nog niets op de planning maar ik heb er nu al zin in!

Wekelijks sta ik meerdere keren fanatiek op de badmintoncourt. Verder is fitnessen een lifestyle gaan worden en probeer ik mijn passie voor fotografie ook te beoefenen.

Daarnaast is het genieten van het leven met culinaire hoogstandjes!!

Doordeweeks begin ik de dag altijd goed met een kop koffie en in het weekend ga ik vaak met vrienden naar de bar voor een biertje. 🍺
Ik woon met mijn vrouw in Den Haag, onze twee dochters studeren inmiddels en wonen op kamers. Als visueel ingesteld persoon ben ik altijd bezig met wat ik om me heen zie: kleur, vorm, letters, film, design, fotografie, kunst en natuur. Wat me hierin opvalt leg ik direct vast op camera. Ik houd me bezig met design, tekenen en schilderen. Ook op andere creatieve vlakken zoals drummen blijf ik graag leren. En als muziekliefhebber bezoek ik veelvuldig concerten. Als er nog wat tijd overblijft stap ik graag op m’n racefiets en tour door de duinen. Na het weekend ben ik daardoor weer fris en startklaar!
Op zaterdag sta ik langs de lijn van het hockey- of voetbalveld van mijn kinderen. De rest van het weekend ga ik met mijn gezin bij voorkeur naar het bos of de duinen voor een lange wandeling. Het bezoeken van pittoreske stadjes met leuke terrasjes is ook iets waar ik niet zonder kan. Mijn vakanties worden off-the-grid gevuld met outdoor activiteiten en culinaire hoogtepunten.
Mijn ideale werkdag begint met een ritje op de racefiets naar kantoor of afspraak. Als ik vrijaf ben sta ik het liefst met een plank op het water, met of zonder zeil.  Bij voorkeur met mijn gezin, vrienden en zeehond Sanguessuga.
Het liefste breng ik mijn tijd door in de bergen in de sneeuw, maar dat is altijd wat lastiger in Nederland. In de tijden dat dit niet mogelijk is zul je mij waarschijnlijk een spelletje zien spelen of zal ik aanwezig zijn bij een concert/muziekfestival
Als ik vrij ben speel ik graag een rondje golf, maar ik ben ook met regelmaat op het voetbalveld te vinden. Daarnaast pak ik zo nu en dan een concertje of festivalletje mee en vind ik het heerlijk om een boek te lezen.

Ook in mijn vrije tijd bedenk ik nieuwe oplossingen voor nog niet opgeloste problemen. Ik denk altijd 'outside the box', zoek en bewandel wegen die anderen niet zouden bewandelen. 

Naast dat ik het onwijs gaaf vind om te reizen en culturen te ontdekken, ga ik regelmatig met vrienden naar een bar of een goed restaurant.
Ik ben een allemansvriend. Ik hou van mijn roze balletje, hondenbrokken en in het park rennen. In het weekend luister ik graag naar Snoop Dogg. Verder heb ik een hekel aan korte broeken.