Ontmoet ons team

Ons team is creatief, gemotiveerd en doelgericht. Getalenteerde mensen met uiteenlopende achtergronden, competenties, ideeën en ervaringen.
Cultuur snuiven, knuffelen met diertjes en de hele dag eten doe ik het allerliefst. Wanneer ik aan het koken of eten ben, doe ik dit natuurlijk dansend. Dit alles doe ik graag in stijl, omdat ik stiekem wel een modemeisje ben. Waar ik nog meer van hou? Did I mention food?
Ik ben het trotse baasje van onze kantoorhond Buddy. Als ik in het weekend niet aan het voetballen ben loop ik graag met de kleine viervoeter door het park. Verder speel ik graag spelletjes, alleen moet ik wél winnen!
Buiten dat ik onwijs enthousiast word van UX Design, ben ik gek op het verzamelen van sneakers, en dan vooral mijn all time favorite: Nike Air Max 1. Spontane reisjes binnen en buiten Nederland is iets wat ik ook graag doe. En dan vooral de tofste plekjes vinden om heerlijk te eten 🙂.

Ik heb een passie voor avontuur, daarom probeer ik zoveel mogelijk rond te reizen en nieuwe mensen te ontmoeten in mijn vrije tijd. Je moet van het leven genieten.😎

Sporten, reizen, leuke dingen doen met mijn gezin en vrienden, zijn enkele van mijn bezigheden die ik het liefste doe in mijn vrije tijd. Verder probeer ik de combinatie van werk en gezin zo goed mogelijk te combineren en in balans te houden.

In mijn vrije tijd ga ik graag met mijn camera onder de arm op reis. Daarnaast fotografeer ik vooral mijn grootste trots: mijn 2 jarige dochter. Mijn wilde haren ben ik onderweg verloren, maar mijn passie voor online technologie en gadgets is altijd gebleven.

Naast designen hou ik  van koken en uit eten gaan, nieuwe culturen ontdekken door te reizen (vooral Azië), kan ik geen minuut zonder muziek en ben ik een serie- en filmliefhebber
In het weekend sta ik als voetbaltrainer langs het veld van DONK JO19-1. Ik ga minimaal één keer per jaar desperados drinken in Spanje. Én in mijn vrije tijd probeer ik mijn DJI Spark drone in de lucht te houden. 🚀
Zodra ik wat vrije tijd heb, kun je mij vinden in de keuken. Nieuwe gerechten leren maken is één van mijn favoriete bezigheden. Daarnaast zie je me vaak gamend op de PS of een goed boek lezen bij verschillende cafeetjes in Rotterdam. Dit altijd in gezelschap met een goede kop koffie.
Doordeweeks begin ik de dag altijd goed met een kop koffie en in het weekend ga ik vaak met vrienden naar de bar voor een biertje. 🍺
Ik woon met mijn vrouw in Den Haag, onze twee dochters studeren inmiddels en wonen op kamers. Als visueel ingesteld persoon ben ik altijd bezig met wat ik om me heen zie: kleur, vorm, letters, film, design, fotografie, kunst en natuur. Wat me hierin opvalt leg ik direct vast op camera. Ik houd me bezig met design, tekenen en schilderen. Ook op andere creatieve vlakken zoals drummen blijf ik graag leren. En als muziekliefhebber bezoek ik veelvuldig concerten. Als er nog wat tijd overblijft stap ik graag op m’n racefiets en tour door de duinen. Na het weekend ben ik daardoor weer fris en startklaar!
Uitgaan met vriendinnen, eten en poëzie lezen is wat ik het liefst doe in mijn vrije tijd. Naast mijn passie voor designen heb ik ook een grote liefde voor mode, daarom kom je mij vaak tegen in de winkelstraten.
Op zaterdag sta ik langs de lijn van het hockey- of voetbalveld van mijn kinderen. De rest van het weekend ga ik met hun bij voorkeur naar het bos of de duinen voor een lange wandeling. Het bezoeken van pittoreske stadjes met leuke terrasjes is ook iets waar ik niet zonder kan. Mijn vakanties worden off-the-grid gevuld met outdoor activiteiten en culinaire hoogtepunten.
Mijn ideale werkdag begint met een ritje op de racefiets naar kantoor of afspraak. Als ik vrijaf ben sta ik het liefst met een plank op het water, met of zonder zeil.  Bij voorkeur met mijn gezin, vrienden en zeehond Sanguessuga.
Ook buiten werktijden kan ik geen genoeg krijgen van tekenen. Maar als ik geen pen of potlood in mijn hand heb, vind ik het leuk om een festival te pakken of gezellig met vriendinnen een drankje te doen. Daarnaast doe ik aan roeien, je kunt mij dus regelmatig op de Haagse wateren vinden. Reizen vind ik ook erg leuk, ik heb het liefst altijd een volgende zeiltrip of stedentrip in het vooruitzicht!
Het liefste breng ik mijn tijd door in de bergen in de sneeuw, maar dat is altijd wat lastiger in Nederland. In de tijden dat dit niet mogelijk is zul je mij waarschijnlijk een spelletje zien spelen of zal ik aanwezig zijn bij een concert/muziekfestival
Als ik vrij ben speel ik graag een rondje golf, maar ik ben ook met regelmaat op het voetbalveld te vinden. Daarnaast pak ik zo nu en dan een concertje of festivalletje mee en vind ik het heerlijk om een boek te lezen.
Naast Typify, andere baantjes en de Universiteit maak ik graag tijd vrij voor vrienden. Ook houd ik (net als iedereen) van koken, maar alleen als het Japans is.
Naast mijn baan bij Typify sta ik op het hockeyveld met diverse jeugdelftallen. Ik ben al 10 jaar trainer/coach van verschillende jeugdteams bij een hockeyclub in Wassenaar, dit doe ik met veel passie! Mijn droom is om ooit hoofdklasse coach te worden. Daarnaast bezoek ik mijn geboorteland Italië iedere zomer en geniet ik volop van de zon en de Italiaanse keuken.
In mijn vrije tijd houd ik ervan om te sporten en sport te volgen. Verder vind ik het lekker om uiteten te gaan en wil ik zo veel mogelijk van de wereld zien, waar ik beide ‘hobby’s’ kan combineren: sportwedstrijden bezoeken in het buitenland en genieten van plaatselijke lekkernijen.
In mijn vrije tijd zoek ik graag mijn vrienden op voor sportactiviteiten. Daarnaast houd ik ervan om mooie natuurgebieden te verkennen en van de rust te genieten. Ik ben een gezelschapsmens die ervan houd om uit te gaan eten voor een lekker hapje.
Buiten werk ben ik vaak op het volleybalveld of strand te vinden. Daarnaast houd ik ook erg van koken en fotografie. Verder houd ik net als iedereen van reizen, zowel met vrienden als alleen om foto's te maken.
Naast designen heb ik ook een passie voor voetbal. Om te ontspannen en in conditie te blijven, voetbal ik graag met vrienden. Daarnaast blijf ik op de hoogte van de laatste trends op het gebied van design.
Als laatste jaars ICT Business & Management studente ben ik nu druk bezig met mijn scriptie. Daarnaast werk ik in het weekend achter de bar of sta zelf aan de bar. Verder hou ik van fitness, online shoppen, reizen, feesten en uiteten met vrienden of familie.
In mijn vrije tijd kijk ik graag naar een wedstrijdje voetbal of darts. Zelf probeer ik waar mogelijk ook een paar uurtjes per week te sporten. Verder heb ik het talent om 10 TV series tegelijk te volgen en heb ik een zwak voor eigenwijze personen.
Ik ben een allemansvriend. Ik hou van mijn roze balletje, hondenbrokken en in het park rennen. In het weekend luister ik graag naar Snoop Dogg. Verder heb ik een hekel aan korte broeken.