Masqueliers OPCs

Masqueliers OPC's, is een online platform voor informatie over OPC's. Hoe ze werden ontdekt, wat ze in planten doen en hoe ze de actieve principes in geneesmiddelen, voedingssupplementen en lichaamsverzorgingsproducten werden. Wat hebben al deze voordelen gemeen en welke invloed heeft dit op je lichaam?

Om dit met de wereld te kunenn delen heeft Typify  het boek van Dr. Jack Masquelier getransformeerd tot een informatieve website. Geïnteresseerden kunnen zich verdiepen in het onderzoek, artikelen terug vinden, op de hoogte blijven van nieuwe bevindingen en meer lezen over de voordelen van OPCs.

Planetary Security Initiative

Klimaatverandering. Een van de belangrijkste onderwerpen als het gaat om de aarde. Het Nederlandse ministerie van Buitenlandse Zaken lanceerde de Planetary Security Initiative in 2015. PSI biedt een uniek en belangrijk wereldwijd platform voor uitwisseling tussen de belangrijkste belanghebbenden in klimaatverandering, ontwikkelings- en veiligheidskwesties en het verbeteren van duurzame beleidsreacties.

In 2016 is de conferentie van start gegaan en heeft deze gebeurtenis volop aandacht gekregen op het NOS Journaal. De nieuwe website informeert mensen over de conferentie en levert regelmatig updates over nieuwe projecten. Door een constante stroom van nieuwe informatie, worden bezoekers gestimuleerd om terug te komen. Ook biedt de multifunctionele website ondernemers de gelegenheid om een project te delen en discussies te starten.

Vooraf aan het event is de website gebruikt als manier om de conferentie te promoten, informatie te verstrekken en aanmeldingen te registeren. Na het event werd de website ingericht als een manier om feedback te verzamelen. Ook zijn hier alle verslagen en video’s van de conferentie te vinden.

Abdij van Egmond

Om deel uit te maken van de digitale toekomst had de website van Sint-Adelbertabdij een update nodig. Het content managementsysteem was niet gebruiksvriendelijk en beperkte de functionaliteit. Er moest een betere verdeling komen tussen de verschillende thema’s en het spirituele karakter van de Sint-Adelbertabdij moest prominenter aanwezig zijn op de website.

Na de ontwerpfase zijn er, op basis van de verzamelde wensen en eisen, wireframes en een interactie design opgesteld. De wireframes bestond uit voorbeeld pagina’s waarin de structuur en indeling van de webpagina’s bepaald wordt. Zo hebben wij de monniken een beeld kunnen geven van hun nieuwe website. Deze wireframes zijn ook geschikt voor desktop, tablet en mobiel.

Typify heeft gezorgd voor een front-end die naadloos aansluit op het spirituele karakter van de Abdij terwijl tegelijkertijd de functionaliteit voldoet aan de wensen van de Abdij.

Pharmalead

PharmaLead is het grootste detacheringsbureau voor apothekers en apothekersassistenten. Om beter aan te sluiten bij de ambities van deze marktleider, heeft Typify gewerkt aan een strategische herpositionering en de ontwikkeling van een compleet nieuwe huisstijl en communicatieplan. Dankzij de koppeling met het MySolution CRM systeem is PharmaLead in staat om de toename in sollicitaties vakkundig en snel af te handelen.

PharmaLead wil van Lead Healthcare één overkoepelende website maken met hieronder de merken PharmaLead, Healthcare.work en MediLead als doelgroep websites. Het nieuwe Drupal 8 platform zal Lead Healthcare positioneren als detachering specialist met een oog voor zijn werknemers. Niet enkel aandacht voor de harde afspraken zoals salaris en beschikbaarheid, maar ook ruimte voor een prettige werksfeer, team-uitjes en ontwikkelingsmogelijkheden. Daarnaast krijgen de drie verschillende doelgroepen hun eigen website met een eigen benadering, maar dezelfde onderliggende technologie.

EXIN

Exin is hét exameninstituut van de ICT. Het doel van de nieuwe website was om de verschillende doelgroepen goed te bedienen. Bedrijven worden ondersteund in hun digitale transformatie, werknemers in hun zoektocht naar zelfontplooiing en partners worden voorzien in de benodigde informatie om het dienstenaanbod uit te kunnen breiden.

Door een heldere interface met uitgebreide filteringmogelijkheden worden de verschillende examens beter uitgelicht. Om klanten buiten Nederland te kunnen bedienen zijn de sites internationaal opgezet. Delen van de content zijn vertaald en aangevuld met unieke content voor een specifiek land. Zo sluit de content aan bij de doelgroep. Waar ze ook wonen.

VandeGrijp

IJzer met handen breken. VandeGrijp gaat tot het uiterste en zorgt altijd voor het beste resultaat. Een perfecte match voor Typify. Professionals die complexe uitdagingen aangaan en werkbare oplossingen bedenken. Voor VandeGrijp hebben wij het webdesign vernieuwd en responsive gemaakt. 
 

Vakmanschap

De projecten van VandeGrijp zijn toegelicht om een helder beeld te creëren en er is een slim offerteformulier toegevoegd op de conversie te optimaliseren. Een multimediasite waar gebruik wordt gemaakt videopresentatie om alle aspecten van VandeGrijp te belichten.

Het resultaat is een mobielvriendelijke website die niet alleen geoptimaliseerd is voor het genereren van leads, maar ook ijzersterk vakmanschap en uitmuntende kwaliteit uitstraalt.  

KPSRL

Knowledge Platform Security & Rule of Law (KPSRL) is een online ontmoetingsplaats voor juridische experts gespecialiseerd in conflictgebieden. Om een groter publiek te trekken, het aantal deelnemers te vergroten en relevant webverkeer te laten toenemen, is er een nieuwe website ontwikkeld. Het nieuwe platform biedt de mogelijkheid om publicaties te delen en te doorzoeken. Er is ruimte voor discussies en het beoordelen van artikelen. 

KPRSL heeft een beperkte doelgroep, maar deze is wel internationaal en ontzettend divers. Dankzij onze ervaring met internationale websites en communities heeft Typify een platform neergezet die de betrokkenheid bij KPSRL enorm heeft laten toenemen. 

S.S.R. Rotterdam

De Rotterdamse studentenvereniging SSR kent een rijke geschiedenis. Het 100-jarig jubileum in 2018 werd groots gevierd met het uitbrengen van een almanak, aangevuld met een e-manak. 

Typify heeft een e-manak gebouwd die oud-studenten van alle leeftijden de kans geeft om herinneringen te delen en weer met elkaar in contact te komen. Om de exclusiviteit te bewaren is het community platform alleen opengesteld voor de oud-leden en huidige leden. Dit platform bevat alle foto’s, groepen, woningen en geeft de leden ruimte om te discussiëren en gezamenlijk herinneringen op te halen.

Stichting Huub Oosterhuis

De nieuwe website van Stichting Huub Oosterhuis Fonds heeft een rijke media-inhoud en  draagt de ideologie, maatschappelijke betrokkenheid en het werk van Huub Oosterhuis over aan de nieuwe generatie. Met content, afbeelding, video en geluid kan op een laagdrempelige manier het werk van Huub Oosterhuis toegankelijker worden voor een breder publiek. 

De nieuw website sluit aan bij de doelstellingen van de stichting. Bezoekers moeten op een eenvoudige manier kunnen doneren of informatie vinden over participatie. Ook heeft het werk en de verantwoordelijkheden van het bestuur een prominente positie binnen de website gekregen. 

ASG Nederland

Adviesgroep Strategisch Gebouwbeheer is een jonge organisatie die de focus heeft gelegd op integraal energiebeheer voor bedrijven en woningcorporaties. Eenvoudig gezegd, zij zorgen ervoor dat bedrijven alles weten over het energieverbruik, rendement en storingen.

Hoe? Met de Eline applicatie die Typify speciaal voor ASG Nederland heeft gebouwd. Met behulp van Eline kunnen bedrijven en woningcorporaties precies zien wat het energieverbruik is binnen hun gebouwen.

Dat is niet alles. Voor de digitale herpositionering heeft Typify een nieuwe website gebouwd en een content hub toegevoegd.

ASG Nederland weet echt alles over energie en deelt deze kennis ontzettend graag. Als leverancier van duurzame diensten, maar ook als coach die de transitie in energiebeheer in goede banen kan leiden.